The law of attraction

I lördags var vi på ett heldagsseminarium med Esther och Jerry Hicks i Phoenix, Arizona. Mycket spännande. Kika gärna på deras hemsida och lyssna på några videoklipp. http://www.abraham-hicks.com/lawofattractionsource/index.php Allt i livet går ut på att ha roligt, enligt dem. Det är precis vad jag alltid trott. De säger också att vi skapar allt som sker i våra liv. Våra känslor guidar oss så att vi kan vara i vårt flöde, i samklang med vår själ. Då flyter allt så lätt och enkelt. När vi tappar kontakten med den vi innerst inne är, med flödet, med glädjen då mår vi dåligt, blir stressade och sjuka. Men genom övningar att vända negativa tankar och se på det som är bra i vårt liv, i det vi upplever, kan vi komma i kontakt igen. Meditation är också en fantastisk väg.

Så Lasse och jag flödar vidare på vår helt otroliga resa. När vi åkte från Pheonix mot Tuscon hade öknen börjat blomma.  Vilken explosion! Vilken förändring från den torra bruna öknen vi åkte igenom dagen innan. Nu lyste marken i gulaste gult, orange, kritvitt och knallrosa. Så vackert och inget kan som naturen sätta oss i kontakt med vår själ.



Detta fantastiska landskap. Aldrig hade jag anat att öknen kunde vara så skiftande och så vackert. Ibland åker man många mil genom samma natur och så bakom en krök är det som att vara i en annan värld.



Lite läbbigt kan det dock vara att gå på toa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0