Bara fyra dagar kvar

OS-volontärens äventyr börjar närma sig sitt slut. Han är brunare än brun och rätt sliten. Alla i slip crew teamet börjar bli trötta, flera har åkt hem. Här ser ni hela Lasses team under dagens förberedelse inför damernas storslalom på onsdag. De ska till och slippa på rad för att få bort snön och släta ut hela backen.



I morgon börjar han inte förrän 9.30 - sovmorgon! Bra för på onsdag ska han vara i vid liften klockan 03.00. Det ryktas om att det fina vädret börjar lida mot sitt slut och att det ska komma snö igen. Lasse håller tummarna att så icke blir fallet. Och tittar man ut på Whistler nu så är himlen ljust blå, inte ett moln så långt ökat kan se, berget är kolsvart och backarna lyser vita. Endast pistmaskinernas lyktor blinkar här och där.

Till och med Lasse har fått en medalj idag som tack för trogen tjänst. Fin va? Jag har viftat med min flagga för honom och gett honom en redig puss.



Själv har jag lämnat en krönika som ska in i SvD på lördag och skrivit på boken. Vi har tröttnat lite på att vifta på medaljörer och bestämt oss att bara gå till medaljceremonien om det blir guld. Heja Kalla och Haag i alla fall!!!

Kommentarer
Postat av: Agneta

Jag undrar om ni fattar hur lyckligt lottade ni är. Stå där i solskenet och pimpla bira, eller vad det nu var. Vet ni att det var minus 20 i Stockholm i går morse? Det blev rekordkort hundprommis, både Fjonkan och Hjördis höll upp alla tassarna nästan samtidigt.

Ser fram emot rapporter från Aspen mm.

Kramar hemifrån.

2010-02-23 @ 14:07:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0