17 grader i Aspen

Vädret här är fantastiskt. För tre dagar sedan var det minus 15 och snöstorm. Idag gled temperaturen upp till +17 grader och det var helt underbart. Till och med vinden var sommarmild. Snön smälter nu snabbt och det är sista veckan som Aspen och Aspen Highlands har öppet. Snowmass har backarna öppna en vecka till. Byn känns betydligt tommare trots att det är påskvecka.

Jag skrev och gick en djur- och konstrunda i Aspens parker. Överallt forsar vatten. Och återigen syns tydliga spår av vilda djur. Förresten såg vi en räv från frukostbordet.En konstgjord liten damm. Icke, sa Nicke.Bävrarna har varit framme. Och de är smartare än parkvakterna:Hi, hi. Jag gillar när djuren vinner.

Och så lite konst:Lasse har filmat några av alla nerfarter i alla fyra systemen. Han hyrde en kamera och fäste på hjälmen. Idag var det dock inte helt lätt för snön var för mjuk och det blåste för mycket på toppen. Men han var glad ändå.

Mig höll han på att skrämma slag på när han kom hem och klev in med hjälp och googles! I denna värme. Men han skulle filma inomhus också.Nu ska det lagas löksoppa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0