Saknad

I går var huset fullt av barnen, idag har de åkt. I skrivande stund sitter de på Chicagos flygplats och väntar på flyget till Köpenhamn och vidare till Stockholm. Jag saknar dem så att det hugger till lite i hjärtat då och då.
Kul hade de i går kväll i alla fall, kanske lite väl kul för vissa. Det var gatufest nere i Aspen med öltält och på scen spelade Vampire Weekend. Ölen kostade 3 dollar styck! I say no more.

De var alla överens om att återvända till Aspen - det är en besjälad plats på denna gjord, för alla. Inte bara för kändisarna. Tom sa också: "USA är ett undervärderat land att resa till." Det har han verkligen rätt i. Det finns så mycket vackert att se och så mycket roligt att göra. Och jänkarna är så trevliga.


På flygplatsen. För övrigt har jag hört att det är den flygplats som har flest privatjetar i världen. Flygplatsens inredning går i tema "aspen trees" (populus alba). På mattan ser ni löven på dessa aspar som inte är några aspar utan en egen sort som liknar våra björkar, men ändå inte.

 
Inte så glada över att fara hem.

Kommentarer
Postat av: Anna o Febe

Happy Birthday to you, Milena!!!!!!!

2010-03-22 @ 21:03:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0