Solig eftermiddag i Aspen

Lasse skottar fram ett trädäck i trädgården. Jag sitter i solen på balkongen och skriver till er. Det droppar från taket. Några barn skrattar en bit bort. I övrigt har skidåkaren varit uppe och testat Aspen Highlands och hikat på bergskammar och annat spännande. Branta backar så det förslår.Men lite vila har han också hunnit med:Medan jag powerwalkade ner till byn och tillbaka. Härligt vackra stigar längs med forsande bäckar.Nu blir det snart bubbel i hot tuben och sedan vild lax med sparris från Kalifornien. Och kanske en film. Det finns en filmkanal här, tack och lov, för amerikansk tv går inte att titta på, reklamen är bara för mycket.
På torsdag kommer nästan alla våra bara - jag längtar! Synd bara att Ville inte är med. Han är så upptagen som prokurator på Göteborgs nation i Lund.

PS. Vägen till Denver är stängd sedan två dagar på grund av rock slides. Stora bumlingar hade rasat ner på vägen.  Ännu vet man inte när den öppnas. Några andra vägar finns inte så här års, så är det här. Intressant.

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Hej,

Ja, snart kommer vi! HAr en hel del att fixa nu innan, så det blir lite stressigt minsann. Men kul ska det bli!Ses snart kram kram

2010-03-10 @ 11:08:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0